Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8474-Luni, 27 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Marian

  Este rușinos și neprofesionist ce ai făcut și ce faci in continuare la acest club, dle. Gentea!!!
  Stim ca la pauza trimiți oamenii tai sa-i spună antrenorului ce schimbări vrei sa faci, la fel și înainte de meciuri, transmiți cine sa joace și cine nu!!
  Mai nou ai dat ordin, ce jucatori sa nu mai facă parte din lot, printre aceștia numărându-se și jucatori crescuți la centrul de juniori FC Arges!!
  De ce nu spun public oamenii tai din club ca in afara de Malele, mai sunt încă cinci cu Covid???

  Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Felicitări tuturor pentru prima victorie în deplasare și unde, la Botoșani. Chiar e nevoie de liniște, multa muncă. De unde atâta ura în jurul acestei echipe care încearcă sa revină acolo unde a fost cândva!

  Reply
 3. 3

  Doru

  Felicitări băieți ,am avut și am încredere în voi toți jucătorii este greu dar urcăm cu trecerea timpului ,lotul este bun treb. omogenitate . De ce se bagă Gentea la echipă , să spuna Panait cum a fost sunat seara de scest om să nu mai vină la echipă . Rușine!!

  Reply
 4. 4

  Suporter

  Atentie Gentea , nu-ti bate joc de pițesteni esti un parvenit Panait ,popa barbu ,serbanica ,croitoru sunt crescuti la centrul nosyru , Nu-ți bate joc.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .