“Am venit să intrăm în play-off şi să promovăm!”

0
0

  • Noul vârf de atac transferat de CS Mioveni, Ştefan Blănaru



Noul vârf de atac al CS Mioveni, Ştefan Blănaru va împlini luna viitoare 31 de ani, find adus de la Turris Tr Măgurele. Atacantul originar din Moldova Nouă are 42 de meciuri şi 4 goluri în Liga I, 138 de meciuri şi 35 de goluri în Liga II şi 16 meciuri şi 4 goluri în Cupa României şi în 2018 a jucat cu Hermanstadt finala Cupei României.


De ce ai ales CS Mioveni?
– Am ales să vin la Mioveni pentru că ştiu că este un club serios, stabil din punct de vedere financiar și în fiecare an îşi propune obiective măreţe.
Cu ce gânduri ai venit şi ce obiective îţi propui la Mioveni?
– Am venit cu gândul sa prindem în primă fază play-off ul şi ,după realizarea acestui obiectiv, putem vorbi de şansele la promovare. Dar, repet, realizarea primului obiectiv este cea mai importantă, accederea în play-off, pentru că de el depinde şi restul.
Cum vezi situaţia actuală din campionat şi ce şanse sunt pentru promovare?
– Situaţia în Liga a II-a nu este una tocmai bună din cauza pandemiei. Şi din cite se vede tot mai multe echipe întâmpină probleme financiare şi începe să se vorbească de retrageri din campionat. Sper să se treacă cu bine peste toată această perioadă.
Cum a fost 2020 pentru tine?
– A fost un an dificil pentru noi fotbaliştii, pentru că am ca am fost nevoiţi, ca şi restul sportivilor de altfel, să luăm o pauză forțată când a fost starea de urgenţă şi ne-a scos din ritm. Eu am început bine returul cu 7 pct din 9, la Petrolul şi credeam ca suntem pe drumul cel bun, din păcate am ratat accederea în Liga1.
Care a fost cea mai mare satisfacţie şi care a fost cea mai mare dezamăgire în 2020?
– Cea mai mare satisfacţie a fost când am eliminat în 16 – imile Cupei finalista de anul trecut şi am crezut că pot să repet cu o nouă echipă dinLiga2 ce am reuşit şi la Hermannatadt ,să ajungem cât mai departe în competiţia KO. Dar din păcate după o lună am fost anunţaţi că echipa din Turnu Măgurele se retrage din campionatul Ligii a II-a
Cum te-ai integrat la Mioven şi cum vezi cele 5 meciuri remase din tur?
– Mă ştiam cu mulţi jucători de la Mioveni şi a contat mult că antrenor este Alexandru Pelici cu care am mai lucrat şi astfel, nu mi-a fost grea acomodarea. Referitor la ceea ce a mai rămas de disputat dintur, sunt 5 meciuri grele şi o să facem totul să prindem play-off ul ca să avem astfel șansa să ne luptăm pt promovare! S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.