14 cazuri peluate de SMURD

0



Miercuri, echipajele SMURD au fost solicitate la 14 cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele de intervenție, cu autospeciale de primă intervenție și comandă, au efectuat 11 misiuni de informare preventivă, având ca scop limitarea răspândirii COVID-19.
Nu au respectat măsura carantinei
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Tigveni, care efectuau verificări ale persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu, au identificat trei bărbați de 22, 26, respectiv 30 de ani, toți din Tigveni, care nu au respectat măsura carantinării la adresele declarate, din aceeaşi localitate. Primii doi sunt fraţi, iar în urma cercetărilor argeşenii au fost găsiţi la Cluj deşi ei declaraseră ca adresă de carantină, domiciliul din Tigveni. În urma celor constatate, cei în cauză au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeş şi C.J.C.I. Argeş.
Prins cu căruţa de lemne furate
Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș l-au depistat pe Marius M. de 29 de ani, din Albeștii de Argeș, care transporta 1,12 metri cubi lemn foc, de esenţă fag, cu o căruţă, fără a avea documente legale de provenienţă şi transport. Se bănuieşte că acesta a tăiat ilegal lemnele. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat ocolului silvic competent.
300 de amenzi rutiere
Şi miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.