“Trebuie să luăm fiecare meci în parte!”

0
0

  • Andrei Panait, la revenirea la Mioveni



Andrei Panait este unul dintre jucătorii transferaţi de CS Mioveni în această iarnă, un fotbalist care a revenit practic la echipa galben-verde după o perioadă de câţiva ani petrecuţi la SCM Piteşti ulterior redenumită FC Argeş. Mijlocaşul nu a avut probleme de acomodare, cunoscând mulţi dintre actualii săi colegi şi speră să obţină cele mai bune rezultate cu CS Mioveni.

De ce ai ales CS Mioveni?
– A contat faptul că aici îmi e familia, aici am prieteni și cunoștințe, iar oamenii de aici mă cunosc și mi-am dorit să facem echipă împreună.
Cu ce gânduri – obiective revii la Mioveni?
– Am venit cu dorinţa și cu credința că tot ce îmi propun se va concretiza. Îmi doresc să avem cât mai multe meciuri bune încununate cu victorii, iar la final când vom trage linie să ne bucurăm de toată munca depusă.
Cum vezi situaţia actuală din campionat şi ce sanse sunt pentru promovare?
– Cred că trebuie să luam fiecare meci în parte iar la final, toţi sa fim împăcaţi că am dat totul și am realizat ceva notabil.
Cum a fost 2020 pentru tine?
– Un an în care au fost și lucruri bune dar și experiențe, un an pe care nu vreau să îl contabilizez.
Care a fost cea mai mare satisfactie, dar cea mai mare dezamăgire, în 2020?
– Ca și satisfacție pot spune că a fost, faptul că i-am avut pe toți dragi mie, aproape, că am avut experiențe care m au definit pe mine ca om, iar la capitolul dezamăgiri nu am contabilizat nimic.
Cum ai regăsit echipa şi cum vezi cele 5 meciuri rămase din tur?
– M-am reîntâlnit cu oameni dragi mie, am făcut cunoștință cu cei pe care nu ii ştiam și da, pot spune că e un grup unit, minunat cu care putem realiza lucruri frumoase împreună. Vis-a-vis de cele 5 meciuri rămase, pot spune că fiecare meci are nivelul lui de dificultate și trebuie tratate ca atare. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.