Canneloni cu carne de vită

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 80 min
Gata în: 110 min
Ingrediente:
1 kg carne de vită tocată;
400 g cannelloni;
1 ceapă mare tocată mărunt;
6 căței de usturoi tocați;
1 linguriță zahăr;
1, 200 kg sos marinara.
Pentru topping
600 ml lapte
50 gr. unt
50 gr. făină
140 gr. cașcaval afumat
150 gr. parmezan
oregano, sare și piper după gust
Mod de preparare:
Cannelloni cu carne de vită și sos bechamel – rețetă delicioasă și simplă, pe bază de paste și carne tocată, rețetă originară din Sicilia. O rețetă gustoasă, perfectă pentru o masă în familie. Urmărește mai jos fiecare pas al rețetei de cannelloni cu carne de vită! Într-o tigaie care nu lipește, călește usturoiul și ceapa, pentru 5 minute. Adaugă carnea de vită și călește-o încă 10 minute. Nu uita să amesteci din când în când pentru a se pătrunde aroma condimentelor în carnea tocată. Adaugă jumătate din cantitatea de sos marinara ( făcut după rețeta asta simplă de aici) și zahărul. Lasă pe foc mic, semi-acoperit, pentru 20 de minute. Între timp, ocupă-te de sosul bechamel pentru cannelloni cu carne de vită. Topește untul la foc mic într-un vas. Adaugă făina, amestecă bine și lasă așa 1 minut. Adaugă laptele, treptat și amestecând continuu timp de 2 minute, ca să nu se formeze cocoloașe. Dă de pe foc, adaugă cașcavalul afumat ras, oregano, sare și piper. Amestecă și acoperă sosul bechamel. Toarnă restul de sos marinara rămas pe fundul unei tăvi care nu lipește. Umple fiecare cannelloni în parte cu carnea tocată, așezând, pe rând, în tavă. Toarnă sosul alb pe deasupra și presară parmezanul.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.