Au urcat un loc în clasament

0



În etapa cu numărul 12 a Ligii a III-a, în Seria a 6-a, Unirea Bascov s-a impus cu 2-0 pe propriul teren în faţa ultimei clasate, Academica Clinceni. Meciul s-a disputat la Mioveni, pe Stadionul Orăşenesc şi a fost transmis în direct în format video pe pagina de facebook a clubului argeşean.


Elevii lui drian Dulcea s-a impus după pauză, prin golurile marcate de Călin, în minutele 54 şi 74 (din penalty). Alb-albaştrii s-au aruncat în atac încă din primele minute şi au bifat prima ocazie în minutul 2, atunci când acelaşi Călin a tras pe lângă din poziţie bună, după o acţiune proprie. În min 13, Dragănoaea centrează pentru Dumitrache, fundaşul recentreaza pentru Florescu, care trimite peste poartă. În mn 23, Bălan combină foarte bine cu Manole, centrează pentru Florescu, care nu reuşeste să cadreze pe spaţiul porţii. La mijlocul reprizei, oaspeţii ratează şi ei o ocazie de unul la unu cu portarul, prin Moise, care a trims peste. Cu 6 minute înainte de final, Călin iese din nou la rampă şi şutează periculos, dar portarul respinge cu greu. Prima parte se încheie cu urcarea fundaşului Dumitrache foarte bine cu mingea la picior şi şutul violent de la mare distanta al acestuia, însă portarul este din nou la post. La pauză, Dulcea face trei schimbari forţând victoria. Astfel, rămân la cabine Teodorescu, Florescu şi Manole şi intră Zamfirescu, Linte şi Bucuroiu, ultimul aflat la debutul în Liga a 3-a. Repriza nu începe bine pentru gazde, oapseţii ratând cea mai mare ocazie de gol prin Moise şutul acestuia de la marginea careului fiind respins senzational de portar în bara laterală, însă în minutul 54 Bascovul deschide scorul, prin Călin, care a fost lansat de Bălan, şi -a depăşit adversarul direct şi a marcat cu un şut plasat. În min 75, Bălan centrează pentru acelaşi Călin, acesta şutează însă fundaşul oaspeţilor respinge balonul de pe linia porţii cu mâna. Centralul partidei indică punctul cu var şi implicit cartonaş roşu pentru Mocanu , iar penalty-ul execută cu siguranţă şi marchează pentru 2-0. Meciul se încheie cu bara lui căpitanului argeşenilor, Niţă, care a executat foarte bine o lovitură liberă, însă şutul acestuia a lovit transversala. După această victorie, Unirea Bascov a urcat pe locul 5 în clasament, urmând să joace etapa următoare cu liderul FIliaşi.
⚽ Unirea Bascov: Gheorghe Claudiu – Margarit Alexandros, Teodorescu Ionut, Dumitrache Alexandru, Balan Marius – Nita Eduard (cpt), Mierlea Ionut, Manole Leonard – Calin Alin, Draganoaea Iustin, Florescu Alexandru. Au mai jucat Linte, Zamfirescu, Bucuroiu, Dună şi M.Iordache.
⚽ Rezerve: Calinoiu Marius, Albu Ionut, Iosivoiu Razvan, Tuca Alexandru.
⚽ Antrenor principal Adrian Dulcea  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.