Student, traficant de droguri!

0



Un bucureştean în vârstă de 24 de ani, student la Universitatea Bucureşti, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. Acesta a vândut amfetamină unui poliţist sub acoperire. În timpul flagrantului, ofiţerii Antidrog au prins şi câţiva consumatori care, fără să ştie că oamenii legii se află în zonă, au venit să îşi cumpere dozele necesare.


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au prins în flagrant delict, în Bucureşti, un bărbat, care a oferit spre vânzare 17 grame de amfetamină. Luca Teodor C., de 24 de ani, student în cadrul Universităţii Bucureşti, nu avea habar că cel interesat se marfă este poliţist sub acoperire. Omul legii s-a dat drept dealer şi a vorbit cu traficantul negociind pentru 100 de grame de amfetamină. Dealerul a venit la întâlnire cu numai 17 grame deşi, ulterior, la locuinţa lui au mai fost găsite 25 de grame de droguri de mare risc.
În timpul flagrantului oamenii legii au mai prins 3 consumatori care s-au întâlnit cu Luca Teodor C să îşi cumpere dozele necesare. După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa tânărului, în urma căreia au descoperit şi ridicat 25 de grame de amfetamină, 5 grame de cannabis, ustensile de prelucrare a drogurilor, 3.000 de lei, precum şi alte mijloace de probă. Pe numele lui a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
Ieri a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Propunerea procurorilor DIICOT a fost admisă, fiind emis un mandat pentru 30 de zile. Traficantul ajuns în arest a vândut droguri de mare risc unor dealeri din Argeş. După ce traficanţii din Argeş au ajuns în arest, poliţiştii Antidrog au extins ancheta ajungând la Luca Teodor C, cel care le furniza stupefiantele ce ajungeau pe piaţa din judeţul nostru. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.