Mită să încurce Mioveniul?

1



Stiripesurse.ro susține că un conducator din liga secundă a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea o suma de bani unui arbitru.


După cum a anunțat sâmbătă sport.ro, sursa citată precizează ca e vorba de peste 4000 de euro pe care conducătorul echipei i-ar fi propus pentru a fi ajutat. Cazul a fost inițial semnalat către Departamentul de Integritate al Federației, iar de aici a ajuns la procurori, cei care au stabilit detaliile flagrantului. Angajatul clubului a fost reținut de autorități și ar putea fi arestat preventiv! Pîna ieri, nu se cunoaste nici identitatea oficialului implicat, nici cine e arbitrul. Însă, conform mai multor informații, persoana prinsă în flagrant ar fi, de fapt, un apropiat al Petrolului după cum anunță sursele www.sport.ro. Acesta ar fi incercat să-l mituiască pe Andrei Antonie înaintea jocului cu CS Mioveni de duminică. I s-ar fi promis 5 000 de euro pentru a încurca Mioveniul, ajutând astfel Petrolul în lupta pentru promovare. S.M.


1 COMENTARIU

  1. ” Mită să încurce Mioveniul? ” . Namic nou sub Soare , doar batele-s bate … facandu-se ca nu pricep . De esti om/om, tufleste-l pe miciman/marlan … nu sta inconvoiat precum o capra la ma..it ! // Destul, de-acum cu plansul ; tufliti-i pe micimani/marlani ! //

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.