Victorie importantă înainte de începerea play-out-ului!

0

  • FC Argeş – Chindia Târgovişte 3-1(0-1)
  • Au marcat: Malele (min.55 pen., min.88), Năstăsie (min.77) / Dumitraşcu(min.30)



FC Argeș va începe play-out-ul Ligii I de pe locul 7 al clasamentului, cu o zestre de 20 de puncte. Vineri seară, în ultima etapă a returului, piteștenii s-au impus cu 3-1, în confruntarea de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște, formație care visa cu ochii deschiși să termine sezonul regular în primele șase locuri alre ierarhiei.


Trupa lui Emil Săndoi era obligată să învingă la Pitești pentru a spera la intrearea în play-off, însă aveau nevoie și de un pas greșit al celor de la Academica Clinceni sau FC Botoșani în confruntările cu Dinamo și FC Voluntari. FC Argeș a fost foarte aproape de a deschide scorul după un sfert de oră prin Cristi Dumitru, însă șutul mijlocașului alb-violet a fost respins de pe linia porții de Vadim Rață. Chindia a deschis scorul după o jumătate de oră prin Denis Dumitrașcu care l-a învins pe Greab cu un șut de la 20 de metri. La pauză, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au făcut o mutare inspirată. L-au scos din teren pe Robert Grecu și l-au introdus pe Ionuț Năstăsie care avea să contribuie decisiv la victoria alb-violeților. În minutul 55 a obținut un penalty transformat de Malele, iar apoi a marcat spectaculos în urma unei combinații de efect cu același Malele. Atacantul elvețian a reușit dubla și a stabilit scorul final, după ce l-a învins pe Aioani cu un șut la colțul scurt. Cu această victorie, FC Argeș a terminat sezonul regular cu 40 de puncte, care se vor înjumătăți la începerea play-out-ului.
Caseta tehnică:
⚽ FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, Honciu – Grecu (min.46 Năstăsie), Palic (min.89 Deslandes), Dumitru (min.90+1 Drăghici) – Malele (min.90+2 Mediop).
Rezerve neutilizate: Micle, Boldor, De Jonghe, Maes, Teles. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
⚽ Chindia Târgoviște: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, Fomba (min.81 Yameogo) – Raţă (min.81 Mitrea), Iacob, Dulca, Dumitraşcu (min.81 Neicuţescu)- Popa, Florea (min.62 Neguț).
Rezerve neutilizate: Moldovan, Cherchez, Berisha, Kocic, Martac. Antrenor: Emil Săndoi.
⚽ Arbitri: Istvan Kovacs, Vasile Marinescu, Ovidiu Artene
⚽ Arbitru de rezervă: Sebastian Colțescu
⚽ Observator joc: Eduard Alexandru
⚽ Observator arbitri: Nicolae Grigorescu
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min. 30: 0-1! Dumitrașcu îl învinge pe Greab cu un șut de la 20 m.
⚽ min.55: 1-1! Năstăsie este faultat în careu de Dumitrașcu, centralul istvan Kovacs dictează penalty care este transformat de Cephas Malele.
⚽ min. 77: 2-1! Malele îi pasează cu călcâiul lui Năstăsie care pătrunde în careu și finalizează cu un șut la colțul lung.
⚽ min.88: 3-1! Malele realizează dubla după ce îl învinge pe Aioani cu un șut la colțul scurt. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.