A provocat accident și a fugit!

0

Un bărbat care avea permisul suspendat a provocat un accident rutier, duminică seara, la Curtea de Argeș. Conducătorul a lovit o mașină parcată. Înainte de sosirea polițiștilor, atât cel de la volan cât și pasagerul au fugit. M.S.

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 37 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe b-dul Basarabilor, din direcția Pitești către Valea Iașului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.
Ulterior, atât conducătorul auto, cât și pasagerul au părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind depistați la scurt timp.
Din verificări a reieșit faptul că bărbatul care a condus autoturismul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat și se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, a anunțat IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.