S-a ascuns sub maşină, de poliţişti!

0

  • Băut și fără permis



Patru infracţiuni a comis un tânăr de 28 de ani, din comuna Leordeni, sâmbătă. Acesta a montat plăcuţe de înmatriculare false la o maşină şi urcat la volan băut şi fără permis. Având în vedere starea lui, a ajuns cu autoturismul în şanţ. În acel moment a trecut prin zonă un echipaj de poliţie. Crezând că va scăpa, individul s-a ascuns sub maşină dar fusese văzut de oamenii legii.


Sâmbătă, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni, aflați în patrulare, pe raza localității Leordeni, au observat un bărbat de 28 de ani, din Leordeni, care se afla lângă un autoturism răsturnat în șanț, încercând să desfacă plăcuțele de înmatriculare. La vederea polițiștilor a încercat să se ascundă şi s-a băgat sub maşină crezând că nu a fost observat. Oamenii legii l-au scos de acolo şi l-au luat la întrebări. Când i-au cerut documentele Romulus A., despre el fiind vorba, a susţinut că le-a uitat acasă.
Oamenii legii au verificat în baza de date, constatând că tânărul avea permisul de conducere anulat în urma unei decizii judecătoreşti. Acesta avea antecedente penale după ce a fost judecat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi apoi pentru conducere fără permis, în sentinţă fiindu-i anulat dreptul de a mai conduce autovehicule. În timp ce vorbeau cu conducătorul auto, oamenii legii au simţit că miroase a alcool şi i-au cerut să sufle în etilotest. Romulus A. a refuzat. Din verificări a reieşit că nici maşina nu era înmatriculată. „În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat , punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a anunţat Mădălia Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Romulus A. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.