Stufat de miel

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 20 min
Timp de gătire: 60 min
Gata în: 80 min
Ingrediente:
750 gr. carne de miel cu os
8 legături ceapă verde
5 legături usturoi verde
2 linguri bulion
100 ml ulei
1 linguriţă condimente pentru miel
Mod de preparare:
1. În ulei încins se prăjeşte pe toate părţile carnea de miel. Se scoate şi, în acelasi ulei, se călesc ceapa şi usturoiul tăiate mărunt.
2. După ce s-au înmuiat, se presară condimentele pentru miel şi oaie şi bulionul desfăcut cu atâta apă cât sos se doreşte a avea în final. Se lasă să dea un clocot.
3. Într-un vas de cuptor, se aşează carnea, se pune sosul de ceapă şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Trucuri de la gospodine:
Dacă vrei un stufat de miel aromat, presară din belșug mărar și pătrunjel, înainte de servire.
Stufatul de miel se servește cu mămăligă caldă.
Pentru un gust deosebit, carnea pentru stufat de miel se călește puțin în untură. Firele de ceapă și usturoi trebuie să fie foarte fragede.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.