Meci capital pentru barajul Conference League!

2

  • FC Hermannstadt – FC Argeş, astăzi, ora 18.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



FC Argeş va încerca să obţină pe ultima sută de metri calificarea la barajul pentru Conference League. Piteştenii vor înfrunta astăzi, de la ora 18.30, la Cluj, pe FC Hermannstadt, echipă aflată în lupta pentru a prinde un loc la barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga I.


Disputa de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu contează pentru runda cu numărul 9, ultima din play-out-ul Ligii I, iar cele trei puncte puse în joc sunt capitale pentru ambele formaţii în încercarea lor de a-şi atinge obiectivul. Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 2, cu 31 de puncte, iar FC Hermannstadt, locul 9, cu 23 de puncte. Piteştenii nu au câştigat niciodată în sezonul regular în faţa sibienilor, partida din tur de la Piteşti, încheindu-se la egalitate, 2-2, în timp ce în retur ardelenii s-au impus la Mediaş cu 4-1. Alb-violeţii abordează această dispută după două înfrângeri consecutive suferite în partidele cu Viitorul Constanţa şi Dinamo, în timp ce sibienii au moralul bun după succesul din deplasarea de la Politehnica Iaşi.
Andrei Prepeliţă: „Vrem să ne luăm revanşa”
Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeş, nu concepe decât victoria în deplasarea de la Cluj.
Tehnicianul grupării din Trivale speră ca elevii săi să îşi ia revanşa în faţa sibienilor după rezultatele negative din sezonul regular : „Din păcate avem două înfrângeri consecutive, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Asta ne-a adus în situaţia de a nu mai avea altă posibilitate decât de a câştiga ultimul meci sau poate şi un egal, dar cu jocul rezultatelor. Este riscant şi trebuie să tratăm meciul numai la victorie. Mergem să ne luptăm. Cred că ar fi păcat să nu prindem acest baraj pentru Conference League având în vedere că am început play-out-ul de pe locul 7. Băieţii sunt conştienţi şi ei că au pierdut două meciuri şi vor face totul pentru a câştiga acest joc. Vom merge la Cluj să câştigăm. Faptul că nu am câştigat împotriva lor în sezonul regular este un motiv în plus de a ne lua revanşa. Va fi un meci de care pe care. Nu ne gândim la adversar, ci la obiectivul nostru. Sibiul a fost un adversar incomod, dar cred că acel 4-1 nu a reflectat realitatea din teren. Acum sper să fie alta situaţia”. S.M.


2 COMENTARII

  1. La declarații suntem războinici, sper să trecem cu bine peste acest meci. Nu văd să i batem deși condiții au fost. La declarații, românii sunt campioni mondiali! Sper să nu arbitreze Chivulete, Barbu sau alt arbitru infatuat sau omenos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.