Scandalul raportărilor, o perdea de fum!

3

  • Deputatul PSD Remus Mihalcea, despre morţii COVID-19



Scandalul raportărilor deceselor COVID-19 este comentat de parlamentarul de Argeș, Remus Mihalcea, medic de profesie. Deputatul PSD Argeş spune că întreg scandalul a fost creat pentru a distrage atenția de la neregulile din cadrul Ministerului Sănătății.


Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, spunea, după demitere, că a observat diferenţe în raportările deceselor de COVID-19 în cele două baze de date în care acestea sunt transmise. Premierul Florin Cîțu a cerut publicarea raportului, reieșind o diferență de 7000 de decese între cel două platforme, alerte.ms.ro și 23.931 în Corona forms. Pornind de la acest subiect, medicul Remus Mihalcea, deputat de Argeș al PSD declarat: „Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a reacționat la raportarea deceselor provocate de SARS-CoV-2. Voiculescu a aruncat o perdea de fum pentru a distrage atenția de la neregulile din Ministerul Sănătății, iar noul ministru pare că nu prea știe cum să scoată cămașa. Este inadmisibil cum se vrea să se ascundă adevărul din vechile mandate. Pseudo-raportul privind decesele Covid prezentat de noul ministru URS, Ioana Mihăilă, a relevat haosul total din mandatul lui Voiculescu în privința organizării și funcționării sistemului sanitar și diferența dintre datele reale și cele oficiale: 7.000 sau chiar 10.0000 de morți, doar în anul 2020! Nu poți avea încredere într-un raport făcut chiar de cei care au măsluit cifrele. Raportul este doar tentativă de mușamalizare, un act de acoperire a adevărului, comis chiar de USR-iștii care se pretindeau apărătorii și promotorii transparenței!” M.S.


3 COMENTARII

  1. Mai grav e ca in urma administratiilor PSD din ultimele decenii , cade tencuiala de pe Spitalul Judetean Arges …. tare mi-as dori un comentariu si pe aceasta tema din partea distinsului deputat PSD de Arges. Sa lasam perdelele de fum si alte subiecte de presa si sa ne concentram pe problemele reale ale comunitatii noastre domnule deputat DE ARGES.

  2. Voiculescu a fost singurul ministru al sanatatii care a luat taurul de coarne in cateva probleme pe care ceilalti actori din sistem le-ar fi dorit acoperite:

    1. Organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor de sefi ai CASSanatate judetene.
    Majoritatea celor ce ocupa aceste posturi sunt „delegati pe functie”, adica numiti politic de Consiliul Judetean si putand oricand fi demisi si delegati pe alta functie.
    Concursul organizat recent a relevat putreziciunea care se ascundea in acest sistem de „Pile Cunostinte si Relatii”:
    – o buna parte din actualii sefi nu s-au prezentat la concurs
    – doar 5 candidati au trecut examenul !!!

    2, Publicarea unor liste cu centre de vaccinare cu circuit inchis (la inceputul campaniei de vaccinare)

    Au sarit pe capul lui pasamite ca erau secrete militare acolo, cand de fapt secretele erau ca nevestele unor militari s-au vaccinat in astfel de centre.

    Va dati seama ca daca aveam un ministru „cumsecade” la sanatate nu am fi aflat niciodata chestiile astea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.