Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 20 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  1
  2

  Mai grav e ca in urma administratiilor PSD din ultimele decenii , cade tencuiala de pe Spitalul Judetean Arges …. tare mi-as dori un comentariu si pe aceasta tema din partea distinsului deputat PSD de Arges. Sa lasam perdelele de fum si alte subiecte de presa si sa ne concentram pe problemele reale ale comunitatii noastre domnule deputat DE ARGES.

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  Voiculescu a fost singurul ministru al sanatatii care a luat taurul de coarne in cateva probleme pe care ceilalti actori din sistem le-ar fi dorit acoperite:

  1. Organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor de sefi ai CASSanatate judetene.
  Majoritatea celor ce ocupa aceste posturi sunt “delegati pe functie”, adica numiti politic de Consiliul Judetean si putand oricand fi demisi si delegati pe alta functie.
  Concursul organizat recent a relevat putreziciunea care se ascundea in acest sistem de “Pile Cunostinte si Relatii”:
  – o buna parte din actualii sefi nu s-au prezentat la concurs
  – doar 5 candidati au trecut examenul !!!

  2, Publicarea unor liste cu centre de vaccinare cu circuit inchis (la inceputul campaniei de vaccinare)

  Au sarit pe capul lui pasamite ca erau secrete militare acolo, cand de fapt secretele erau ca nevestele unor militari s-au vaccinat in astfel de centre.

  Va dati seama ca daca aveam un ministru “cumsecade” la sanatate nu am fi aflat niciodata chestiile astea?

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Daaaaaa, și-a luat în coarne și diploma de analfabet…..bai clevetitorule mai taci dracului din gura cu dreapta ta de rahat.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei