Contracte prelungite la FC Argeş

3

Primarul Cristian Gentea a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă a Primăriei Piteşti că FC Argeş a reuşit prelungirea contractelor cu 11 jucători : „Am semnat cu Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Alexandru Işfan, Antun Palic, dar şi cu două nume noi foarte cunoscute. Nu pot să vi le spun până nu se termină campionatul. Sunt de la echipe din play-off şi nu pot să le fac rău oamenilor. În privinţa lui Malele, vă pot spune că aseară i-am dat ultima propunere a noastră. Dacă o acceptă bine, dacă nu, cu părere de rău, nici noi nu putem mai mult. Noi sperăm să rămână. Oricum negociem cu alţi doi atacanţi cu nume”.     M.D.

3 COMENTARII

  1. Ar fi fb dacă accepta Malele, echipa oricum trebuie întărită în toate compartimentele.Toți cei care au semnat au dus greul acestui campionat.Sper ca echipa sa aibă rezultate bune și o clasare măcar în primele 8-10.

  2. Pentru mine faptul că Palic a semnat e mai important decât MALELE.Un fotbalist profesionist nu face mutra si mofturile de copil răsfățat ale lui MALELE.Sunt convins ca vor veni jucători cu mult mai valoroși decât cei care si-au încheiat contractul.Indiferent ca ne place sau nu,ca e politic sau nu..cei ce la FC ARGES,au respectat pe jucători,mai ales cu salariile.Poate si de asta,FC ARGES,începe să devină atractivă. poate si pt sponsori.

    • Fara Malele acum echipa era retrogradata. In campionatul nostru e penurie de varfuri valoroase asa ca in viitorul campionat nu vad o clasificare mai buna decat acum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.