Percheziții la contrabandiștii de țigări

2

Au avut loc 7 percheziții la contrabandiștii de țigări netimbrate care vindeau în piața Ceair. Cinci dintre cei 7 suspecți au fost reținuți. O parte dintre ei se află în stare recidivă, fiind condamnați pentru același gen de fapte. M.S. 

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au reținut ieri 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 49 și 66 de ani, bănuiți de contrabandă cu țigări, anunță IPJ Argeș

În dimineaţa zilei de 26 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2020 – mai 2021, cei în cauză ar fi deținut, preluat, transportat și comercializat țigări nefiscalizate pe raza municipiului Pitești.

În urma percheziţilor, au fost descoperite și ridicate 1.000 de ţigarete, precum și alte mijloace de probă.

7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, în seara zilei de ieri, a fost dispusă reținerea pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, a 5 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activităţile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., precum și al Centrului Chinologic ,,Dr. Andrei Greblea” Sibiu, fiind folosiți doi câini specializați în detectarea de tutun.

De asemenea, la activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, a mai precizat IPJ Argeș.

2 COMENTARII

  1. Ba dar ce de țigări au găsit !!! 1000 de tigarete !!! O cifra de-a dreptul terifianta, colosala cu zerourile alea multe in coada…Mai pe romaneste au fost găsite 50 de pachete de tigari ,mai precis 5 „cartușe”
    Halal captura ! Militia sta si ii păzește pe traficantii din Piata Ceair, sa lucreze linistiti, in loc sa-i fileze cum scot tigarile din anumite masini, de sub masini, din tarabele alaturate, din curtile dimprejur de unde nici nu te gândești. Mafia aia tiganeasca din Piata Ceair nu va fi curățata NICIODATA !!!
    DE CE ??? Simplu : pentru ca NU SE DORESTE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.