Adolescent luat pe capotă de o maşină!

0



Accident, ce ar putea avea urmări grave pentru un adolescent, în vârstă de 17 ani, petrecut ieri în Piteşti. Tânărul a traversat neregulamentar şi a ajuns pe capota unei maşini. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti fiind lovit la coloana cervicală.  


Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că Vasile A., un bărbat de 52 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Opel, pe strada Exercițiu din Pitești, deplasându-se pe direcția Bascov spre târgul săptămânal, a lovit un minor de 17 ani, care s-ar fi angajat în traversare prin loc nepermis. Accidentul a avut loc în apropierea unor shaormerii, zonă neprevăzută cu trecere de pietoni.
Adolescentul a fost luat pe capotă, moment în care a înfundat parbrizul, cel mai probabil cu capul. În urma evenimentului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti, pentru investigații. La o primă evaluare medicală tânărul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral și contuzie cervicală. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.