Mașină de dializă lovită când întorcea în drum

0



Un accident în care fiecare dintre şoferi a avut partea lui de vină, s-a petrecut ieri la Budeasa. Una dintre maşinile implicate este destinată transportului persoanelor la dializă, având o pacientă în vârstă de 72 de ani. Trei persoane au ajuns la spital. Femeia dializată a făcut atac de panică dar a refuzat transportul la spital.


Potrivit poliţiştilor Biroului Rutier Pitești, ambii şoferi implicaţi au o parte din vină. S-a stabilit că un Robert D., de 25 de ani, din Budeasa, conducea un autoturism Volkswagen pe DJ 703K, pe raza comunei Budeasa, din direcția Mărăcineni spre Mălureni. S-a angajat în depăşirea unei maşini care era staţionată pe carosabil având o defecţiune. Şoferul a accelerat ca să poată depăşi maşina şi nu a observat cum în faţă, Cristian A., de 40 de ani, din Ștefănești, întorcea pe şosea.
Oamenii legii au stabilit că Loganul care transportă pacienţi la dializă, efectuarea manevra de întoarcere, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu. Cele două maşini s-au ciocnit violent. Atât Robert D., cât şi Cristian A. au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Ambii aveau leziuni uşoare. A fost rănită şi Claudia Z. de 26 de ani, din Piteşti pasageră pe locul din dreapta, în faţă, în Volkswagen. În Logan se afla o pacientă în vârstă de 72 de ani. Femeia s-a speriat teribil în momentul impactului şi a suferit un atac de panică însă, după ce a primit îngrijirile medicale a refuzat să fie transportată la spital. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. M.Sandu Foto: C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.