170 de bilete de tratament pentru pensionari!

0O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari a sosit la sediul Casei Județene de Pensii Argeș. Pentru seria 7, datele de plecare sunt în perioada 25 – 28 iunie 2021. Repartiția biletelor poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro.


Pentru această serie, în Argeș au fost repartizate 170 bilete de tratament balnear.
Cazarea va fi în stațiunile 1 Mai, Amara, Căciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Slănic Prahova, Pucioasa, Ocna Șugatag, Techirghiol și Vatra Dornei.
Se eliberează până pe 17 iunie
Eliberarea biletelor se face până pe 17 iunie, conform planificării care este anuntață telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 6 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Ocna Șugatag, Pucioasa și Sângeorz.Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. I.I.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.