”Doar rezultatele mă vor ține în funcție!”

0

  • Noul manager al Teatrului Alexandru Davila, prezentat oficial



Consiliul Județean Argeș l-a prezentat ieri în cadrul unei conferințe de presă pe noul manager al Teatrului Alexandru Davila, Felix Goldbach, muzician botoșănean. Acesta îi succede în funcție actorului Constantin Cotimanis care nu a mai obținut un nou mandat. 


Noul șef al Teatrului Alexandru Davila își dorește să vorbească cât mai puțin și să facă cât mai multe pentru publicul piteștean: ”Pentru mine este o onoare să fiu în fața dumneavaostră și să fiu prezentat, astăzi, oficial în fața publicului argeșean. Pentru mine este un mandat care mă onorează și mă face să fiu responsabil de la început.
Am dorit să cunosc „familia” teatrului care m-a primit foarte bine, din prima zi, de când am fost prezentat de vicepreședintele Consiliului Judeţean, Adrian Bughiu. Am simţit din prima clipă că fac parte din teatru. Mă bucur că presa a fost alături de teatru, că acordați importanță teatrului. Aș vrea să fiţi lângă teatru în cei trei ani de mandat și să trec la fapte nu la vorbe pentru că condiția de a mai rămâne manager vor fi doar rezultatele. Nu vreau să vorbesc despre mine, că vă interesează managerul și nu muzicianul și profesorul din spate” a spus Felix Goldbach. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.