Medalie de bronz pentru baschetul piteștean!

0

  • BCM U FC Argeș Pitești – CSO Voluntari 79-61(23-11, 15-20, 21-13, 20-17)



Performanță de excepție pentru sportul argeșean. Echipa de baschet masculin a Piteștiului a obținut sâmbătă seară medalia de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin, ediția 2020-2021.


BCM U FC Argeș Pitești a învins cu 79-61, pe propriul teren, pe CSO Voluntari, în meciul cu numărul 2 din finala mică a acestei întreceri. Jocul a fost dominat în cea mai mare parte a timpului de baschetbaliștii alb-violeți care au câștigat trei din cele patru sferturi ale partidei.

Spaţiu publicitar






Argeșenii au știut să gestioneze foarte bine partida și au făcut un joc solid, adversarul având momente destul de puține în care au reușit să țină ritmul. Mladen Jeremic a fost artizanul victoriei piteştenilor, cu 24 puncte şi 5 recuperări, urmat de Nikola Jevtovic care a reuşit un double-double, 12 puncte, 11 recuperări și William Gary Talton, care a adăugat 12 puncte și 5 pase decisive.
De la oaspeţi s-au remarcat David Devoe Joseph, cu 14 puncte și 8 recuperări, urmat de Zarko Duric, cu 13 puncte. Baschetbaliștii pregătiți de Tudor Costescu se impuseseră în urmă cu câteva zile, cu 78-74, pe terenul lui CSO Voluntari. Prin acest loc 3 în Liga Națională de Baschet Masculin, piteștenii și-au asigurat asfel prezența și în cupele europene după o absență de 12 ani. M.D.


Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.