Surprinşi cu peste 100 de km/h, pe drumurile publice!

0



Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat o tânără de 19 ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702 Topoloveni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Spaţiu publicitar





Conducătoarea auto a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 47 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. M.D.


Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.