Multe blocuri din Trivale nu vor avea apă caldă!

1



TERMO CALOR CONFORT S.A. a anunţat ieri că din cauza unei avarii, alimentarea cu agentul termic pentru apă caldă de consum a blocurilor din cartierul Trivale, strada Frasinului, respectiv PT 601, PT 602, PT 610 a fost sistată.


Lucrările pentru remedierea acestei avarii vor dura până vineri, 25 iunie, ora 20:00. Intervenția este strict necesară, alimentarea cu energie termică urmând a fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din această zonă.

Societatea precizează că pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de avarie, precum și de ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum. “Ne pare rău pentru disconfortul creat clienților TERMO CALOR CONFORT S.A. din cartierul Trivale și îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după remedierea avariei apărute” este mesajul transmis de reprezentanţii societăţii pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Piteşti. M.Duinea


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.