Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 26 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  cu tot respectul domului politist aflat in timpul dansului liber…raul ar trebui taiat din radacina ..alungati din judet …daca nu si justifica prezenta …dar cf legii nu se poate …una peste alta ,,nu au furat ..n au bagat mana in buzunarul nimaui …

  Reply
  1. 1.1

   George Petrineanu

   De bună seamă că n-au băgat mîna în buzunar. Dacă bagi mîna în buzunar găsești cîteva sute și riști închisoarea. E mai bine să ceri un ,,ajutor, împrumut” care poate merge și pînă la 19000 lei și să lași în ,,gaj” cîteva stifturi de 300 lei.
   În majoritatea țărilor legiuitorii au ales să condamne nu numai furtul, ci și înșelăciunea.

   Reply
 2. 2

  George Petrineanu

  În același timp, Pitești, Secția 1 poliție. Tatăl meu în vîrstă de 92, cu văzul slab, este escorcat timp de un an de acești doi indivizi. Cu puțin înainte de prinderea lor, am semnalat poliției că îl vor pîndi din nou pe tata să-i ceară bani, că îi credem în stare de orice. În loc să organizeze o prindere în flagrant, un polițist a mers la tata și i-a lăsat numărul de telefon fix al secției, fără alte propuneri inteligente. Din păcate escrocii au nesocotit planul poliției și au apărut cu o zi mai devreme. N-au așteptat nici ca tata să sune regulamentar la poliție. A sunat cînd a putut, iar polițiștul l-a sfătuit (eronat) să facă o plîngere la judecătorie. Judecătoria l-a trimis la Parchet, unde de fapt trebuia să meargă. Parchetul e in Covid și i-a spus să facă o plîngere pe email. E foarte simplu dacă ești chior și nu ai calculator să scrii două pagini.
  Ulterior, independent, Secția 3 prinde escrocii în timpul ei liber. Nici vorbă ca Secția 1 să reacționeze, să-i confrunte pe escroci, ci pasează cazul ca și cum ei nu ar fi fost descoperiți.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei