Muşchi de porc dulce-acrişor

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gatire: 40 min
Gata în: 1 ore, 10 min
Ingrediente:
800 gr. muşchi de porc
250 g caise uscate
250 g prune uscate
1 pachet unt
250 gr. pesmet auriu
100 ml vin roşu
200 ml supă din concentrat de vită
sare
piper

Mod de preparare:
Această friptură de porc este uşor de făcut şi are un gust excelent. Prepară şi tu muşchi de porc dulce acrişor!
1. Carnea se taie pe din doua fara a despar_ţi complet cele doua jumataţ_i. Se marun_ţesc 100 g caise si se amesteca bine cu o lingura de unt, apoi se pun pe una din cele doua jumătăţi de carne. Se reface muşchiul şi se leagă cu sfoara de bucătărie.
2. Restul untului moale se freacă spumă, se adaugă sare şi piper şi se amestecă cu pesmetul. Apoi, carnea se acoperă cu acest pesmet şi se pune în tava de cuptor. Restul fructelor se pun într-o tigaie cu vinul rosu şi supa din concentrat şi se fierb 10 minute. Friptura se aduce la masă cu sosul de fructe.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.