A spart o casă şi a furat ţevile centralei!

0



Ziua, în amiaza mare, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Piteşti a spart o casă aflată în construcţie şi a plecat de acolo cu ţevile din cupru pe care instalatorii ar fi trebuit să le monteze la centrală. Tânărul a fost reţinut, după o noapte în arest, fiind plasat sub control judiciar.


Cazul a intrat în atenţia polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, în luna mai, când a avut loc spargerea. Oamenii legii au stabilit că pe 18 ani, Albert Ionuţ A., de 20 de ani, cu domiciliul în Piteşti, dar care locuieşte fără forme legale în Ştefăneşti, a intrat în imobilul aflat în construcţie care nu era păzit. A luat ţevile din cupru ale instalaţiei termice, în valoare de 1.000, de lei şi a plecat.

„Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, de pe raza orașului Ștefănești. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile” a precizat Mădăşlina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
La percheziţii oamenii legii nu au mai găsit bunurile furate, prejudiciul nefiind recuperat. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.