Artistul a fost condus pe ultimul drum!

0



Mihai Alexandru Bulacu, a fost condus marţi pe ultimul drum. Tânărul de doar 27 de ani, activa în Ansamblul Doina Argeşului. Acesta a fost răpus de o boală grea, în faţa căreia nu s-a mai putut face nimic.


Mihai Alexandru Bulacu, era singur la părinţi şi locuia în cartierul Mărcuşi, din Câmpulung. Născut la 1 august 1994 la Câmpulung Muscel, a urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a finalizat studiile la Universitatea din Pitești, devenind profesor de muzică.

Tânărul instrumentist a fost depistat cu o tumoră la cap și deși a luptat cu toată ființa lui să învingă boala, nu a reușit. Nici intervențiile medicilor, nici rugăciunile apropiaților nu l-au putut salva. Acesta a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. A fost operat în Italia iar după intervenţie, părea că boala a fost învinsă. Din nefericire însă, după un timp tumora a recidivat, iar starea lui se sănătate s-a alterat. A fost ţintuit la pat după ce a suferit o paralizie şi i-a fost afectată vederea. Acesta a murit vineri! Sicriul a fost depus la parohia Mărcuş din Câmpulung.

Colegii i-au cântat lui Alexandru pentru ultima oară!

Marţi, curtea casei părinteşti din Mărcuşi era plină, strada la fel. Au venit colegii, prietenii, rudele, oamenii din cartier, să îl vadă pentru ulima dată pe Alexandru. Colegii de la Doina Argeşului, i-au cântat pentru ultima oară lui Alexandru, muzica pe care el o iubea şi o cânta excepţional. Muzica s-a ridicat la Cer şi parcă a deschis porţile Raiului pentru a-l primi pe tânărul artist.

Un sobor de preoţi din Muscel, au oficiat slujba religioasă

“E o tragedie în această familie. Numai părinte să nu fi. Ce să mai zic şi de logodnica lui Alexandru. E păcat de tinereţea lui şi de viaţa lui care s-a dus. A plecat să vegheze familia din Cer. Noi îl ştiam de când era copil. Vă daţi seama că l-am văzut crescând, ne povestea familia de reuşitele lui, era un băiat bun. Ştiţi, acum mi-am pus o întrebare.

Citiți și: Spărgătorii furau la pont Am zis, dacă ne mor părinţii suntem orfani, dar atunci când îţi moare copilaşul, cum te numeşti? E dureros, dar nu există termen pentru aşa nenorocire, cred că nu s-a putut numi nicicum, pentru că nu e în legea firii! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe părinţi să-I ajute să poată merge mai departe să-l pomenească pe băiat!’, spunea o femeie care făcea parte din cortegiul funerar. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.