Sărbătoare cu fast la 20 de ani de la înființare!

0
0

  • Galben-verzii au dat clasă la aniversare



CS Mioveni a aniversat 20 de ani de la înființarea clubului, organizând un spectacol pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, ocazie cu care, marți seara au prezentat și lotul de jucători pentru Liga 1.


Organizatorii evenimentului au fost Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local Mioveni și CS Mioveni.

Atmosferă pe stadion

Astfel, marți, într-o atmosferă de mare sărbătoare, pe Stadionul Orășenesc, administrația publică din oraș și comunitatea locală au sărbătorit aniversarea celor 20 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Mioveni. Foști și actuali antrenori, foști și actuali conducători ai clubului, membrii inițiatori, cei care au pus piatra de temelie a clubului, personalități din lumea sportului la nivel local și național, care și-au pus amprenta la dezvoltarea CS Mioveni din 2001 și până în prezent, au fost prezenți la sărbătoarea sportului de performanță din Mioveni. În aplauzele fanilor, cei 28 de jucători și echipa tehnică și-au făcut intrarea pe stadion în noul autocar oficial al echipei, proaspăt personalizat în culorile galben-verde.

Lotul prezentat

Potrivit organizatorilor, decizia înființării primului club sportiv din Mioveni de după Revoluție s-a luat într-o seară, acum două decenii, la inițiativa primarului Ion Georgescu în colaborare cu Ion Țuțală (primul președinte al clubului), Constantin Ciobanu (actual director sportiv CS Dacia Mioveni 2012) și Petre Buzoianu.

Sărbătoarea clubului a fost întregită de prezentarea lotului de jucători ai CS Mioveni pentru campionatul Ligii I, sezonul 2021-2022, sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de DJ Silvan, Lora și Mihai Morar.

Muzică și apoi speech-uri

Seara a început sub egida Zilei Internaționale a Tinerilor Talentați și pe acordurile muzicii puse de pe scenă de DJ Silvan, după care prezentatorul Mihai Morar a urcat pe scenă. Momentul a coincis cu sosirea la stadion a autocarului echipei cu jucătorii și intrarea lor în tribună. Pe scenă a urcat apoi Lora cu un recital incendiar, iar seara s-a încheiat cu momentul dedicat în exclusivitatea clubului galben-verde. Rând pe rând pe scenă au urcat președintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu, primarul Ion Georgescu care au ținut speech-uri și apoi au vorbit despre momentele cheie ale clubului.

În semn de respect pentru activitate și pentru sprijinul acordat clubului au fost premiați președintele AJF Argeș, Cornel Sorescu, fostul fotbalist al echipei, brazilianul Roberto Ayza și Sevastian Tudor, cel care va lansa în septembrie o carte despre istoria clubului galben-verde.

Conducători și antrenori elogiați

Cei trei membri fondatori au clubului , Constantin Ciobanu, Petre Buzoianu și Ion Țuțală au rememorat apoi momente de început ale grupării, la fel cu au amintit de diverse momente din existența grupării foștii președinți Ion Țuțală, Răzvan Tunaru și Viorel Ilinca.

Citiți și: 209 tineri argeșeni vor să devină profesoriNu au fost uitați nici foștii antrenori care și-au pus amprenta într-un moment sau altul pe evoluția echipei: Andrei Speriatu, Iordan Eftimie, Mihăiță Ianovschi, Marius Stoica și Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.