Ambasadorul Palestinei, la Pitești

0



Vizită la nivel înalt miercuri, la Primăria Pitești. Ambasadorul Statului Palestina la București, ES dl. Fuad Kokaly, însoțit de către directorul Centrului Cultural Palestinian „Mahmoud Darwish” au venit la Pitești, fiind întâmpinați de primarul Cristian Gentea și de către directorul Centrului Cultural Pitești, Carmen Salub.


Întâlnirea a avut loc între executivul Primăriei Pitești și Ambasadorul Statului Palestina la București, ES dl. Fuad Kokaly, însoțit de către directorul Centrului Cultural Palestinian „Mahmoud Darwish” și de reprezentanți ai comunității palestiniene din Pitești.

Prilejuită de dorința de a reafirma și de a susține colaborarea între cele două orașe înfrățite, Pitești și Beit Jala, vizita ambasadorului palestinian în Orașul Lalelelor și-a propus o serie de întâlniri menite să dezvolte relațiile bilaterale în domeniul culturii.

Citiți și: Piteștenii vor să dea lovitura în Bănie!Discuțiile din cadrul întâlnirii au avut ca temă proiectele culturale pe care Ambasada Statului Palestina la București le derulează în România și modalitățile de implementare a acestor proiecte în orașele românești înfrățite cu cele palestiniene, ținând cont de existența unui context cultural și social important între cele două țări, a anunțat Primăria Pitești. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.