Şi-a tâlhărit şi bătut fosta iubită!

0



Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobreşti, a ajuns în arest în urma unor acuzaţii foarte grave făcute de fosta concubină. El este suspectat de tâlhărie, loviri şi alte violenţe şi distrugere. Acesta a urmărit-o pe fosta parteneră şi a văzut negru în faţa ochilor când a observat că este într-o maşină alături de un bărbat. Deşi nu mai sunt împreună de ceva timp, acesta nu acceptat despărţirea, nici ca ea să se vadă cu altcineva. Este atât de gelos, încât vede un posibil partener în fiecare bărbat care se apropie de fată.


Vasile G., de 26 de ani, din comuna Dobreşti, s-a despărţit de iubita lui de câteva luni. Cu toate acestea, o urmăreşte, o sună continuu şi o ameninţă, după cum reiese din declaraţiile fetei. Aceasta susţine că fostul concubin a şi lovit-o motiv pentru care a depus la Poliţia Topoloveni, o plângere împotriva lui, pentru loviri şi alte violenţe.

De teamă, tânăra în vârstă de 27 de ani, a s-a adresat şi instanţei unde a cerut un ordin de protecţie împotriva fostlui partener. Ceea ce s-a întâmplat dovedeşte că teama tinerei este întemeiată, iar când este furios, acesta face gesturi necugetate.

Reţinut de poliţişti

Joi, fata se afla într-o maşină, în Topoloveni, fiind adusă acasă de cineva. Vasile G. o urmărise şi furios, a început să lovească portiera autoturismului cu picioarele, făcând scandal.
De frică, fosta iubită a coborât şi a fugit spre scara blocului. A fost prinsă şi lovită.

Mai mult, fostul concubin i-a smuls rucsacul în care fata avea bunurile personale şi i-a furat 200 de lei şi telefonul mobil. Victima a sunat la 112 şi oamenii legii l-au prins în scurt timp.

„După administrarea probatoriului, în ziua de 14 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

Citiți și: Argeșenii vin din străinătate să se imunizeze în ţară!Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar, având interdicţia de a se mai apropia de fată, sau de a lua legătura cu ea în vreun fel. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.