Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 4 iunie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Anonim

  Deci de cand e lumea si pamantul si se da examen la permis in Romania si cred ca si in strainate este aproape la fel, dar la noi se intrece masura.
  Sunt 3 categori de cazuri:

  1. Cei care merita sa ia permisul, sunt experti la condus si nu are cele le face examinatori. Sunt cei mai putine astfel de cazuri, fiindca este imposibil sa fi expert dupa scoala de soferi, mai ales ca instructori auto vorbesc la telefon si nu invata pe elevi notiuni elementare.

  2. Cei care sunt la limita treceri si este la latitudinea examinatorilor sa i treaca sau nu. Eu daca as fi examinator as trece daca nu ar face incalcari grave ale regurilor, fiindca nimeni nu s-a nascut invatat si unele lucruri se invata din experienta de condus. Eu unul nu stiam sa plec din rampa dor cu frana de mana, acum stau din acceleratie si la o coasta foarte abrupta, si dupa 10 ani de condus inca mai am de invatat, de exemplu sa dau prioritate persoanelor care se grabesc sa intre in sens giratoriu cu viteza.

  3. Cei care nu merita sa ia permisul, chiar daca ar fi nevastamea, mama, tata si fratele meu, nu las trece daca consider ca nu merita sa conduca pe drumurile publice.

  Problema in Romania, in fiecare judetet si Romania sunt cursanti care iau permisul pe ochi frumosi, pile pe rudenie, prietenie, etc. Si eu daca as fi instructor si ar fi la cazul nr. 2 as pune accentul pe prietenie si las trece. Dar niciodata cei care sunt la punctul 3.
  Dar stiu cazuri care sunt pericol public, nu stiu sa conduca, se lauda ca au dat bani la politist *( Duna, Bulgaru si alti ), tu care esti martor sa vezi ca incalca toate regulile de circulatie si il trece pe respectivul, si pe mine nu ma trece fiindca nu m-am incadrat de exemplu pe o banda, cand mi-a zis in sens sa fac la drepata si sa trece 3 benzi si ma penalizeaza, sau imi calca frana ca vine acela de la 10 metri in sens, am dat cazuri pe care le-am auzit, und emai exte dreptatea ?

  – sau cazuri care a avut elevul curaj sa faca contestatie ca a considerat ca este nedreptatit, si politistul s-a asigurat ca nu trece 2 ani, si s-a dus la OLT si a vorbit cu cei de acolo sa il pice, si se se mai luade peste tot ca a vut grije de el, unde mai este dreptatea ?
  – sau cazuri cu femei gravide sau simple doamne / domnisoare care au fost jignite verbal si nonverbal si nedreptatite doar pe faptul ca nu au raspuns avansurilor, dreptatea unde mai este ?
  – sau cazurile de constestati care macar nu au fost verificare, fiindca la orice munca si examinare se mai comit si erori cu sau fara drept, doar pe baza faptului ca politistul intotdeauna are dreptate. Unde mai este impartialitatea, dreptatea si corectitutidea ? Prefectura sau organele abilitare dorm si se fac ca nu vad fiindca nu doresc sa aiba o bila neagra in gradina lor si le tin partea unor fiindca sunt oameni unor importati oameni cu putere politic.

  Deci ne meritam soarta, si pana cand nu se fac eun miting sau o reforma generala, cazuri ca la Pitesti sutn si o sa mai fie in toata tara, dar la Pitesti s-a intrecut de mult masura.

  Deci prostia, coruptia si pilele dauneza grav sanatati si bunastari tuturor. Chair daca unul are permisul si omoara oameni pe strada, sau altu nu il permisul pe nedrept si pierde un job, viitorul lui in viata sau dezvoltarea Romaniei (cumparea de masina, combustibil, excursi, etc), chiar daca politistul se bucura la o mita, pierde mult mai mult, sa numai vorbesc de blesteme, acatiste si suferinta celui picat pe nedrept.

  Dumnezeu oricum va face dreptate, o data sau mai tarziu.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .