BCM U FC Argeş Piteşti a transferat un finlandez

0
0



Echipa de baschet masculin a Piteștiului își conturează lotul pentru noul sezon competițional. BCM U FC Argeș Pitești a anunțat pe pagina de facebook a clubului legitimarea finlandezului Ilari Seppälä.


”Îi spunem bun venit în familia alb-violetă lui Ilari Seppälä. Noul vultur s-a născut pe 27 aprilie 1993, la Lapua, are 188 centimetri și evoluează la pozițiile 1-2. Ilari sosește în Trivale după două sezoane petrecute alături de Aix-Maurienne. În ediția 2020/2021 a ProB, nordicul s-a remarcat cu medii statistice de 14.8 puncte, 1.5 recuperări, 3.4 pase decisive, o intercepție și 11.5 la eficiență. Seppälä a bifat 76 trițe în sezonul precedent din Hexagon și este pregătit să facă spectacol, din spatele semicercului, în Liga Națională!. Seppälä a fost component al tuturor selecționatelor de juniori din Finlanda, iar în prezent este component al lotului de seniori.

Dublu campion în țara celor o mie de lacuri, combo guard-ul din Trivale a strâns 10 sezoane la nivelul primului eșalon din Finlanda. În această perioadă, el a evoluat pentru Kuovot, Bisons Loimaa și Kataja Basket. Cariera sa cuprinde prezențe în FIBA Europe Cup, Basketball Champions League și VTB League” au precizat oficialii BCM U Piteşti.

Ilari Seppälä este al nouălea jucător cu care BCM U FC Argeş Piteşti a semnat în această vară. Gruparea pregătită de Tudor Costescu i-a legitimat până acum pe Dragoş Axinte, Mihai Măciucă, Toarlin Fitzpatrick, Tudor Gheorghe, Radu Voinescu, Nikola Jevtovik, Mihai Gavrilă şi Mladen Jeremic. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.