Silvia Bilous va fi înmormântată cum şi-a dorit!

0



Cunoscutul medic dermatolog, Silvia Bilous şi-a presimţit moartea. Cu câteva ore înainte să îşi dea sfârşitul pe patul spitalului, acesta i-a dat soţului, care o veghea, detalii despre cum să fie înmormântată. Familia îi respectă dorinţa şi va organiza funeraliile după cum şi-a dorita fost ultima ei dorință.


Medicul dermatolog Silvia Bilous a decedat, la 54 de ani, duminică, într-un spital din Franţa, din cauza unei boli necruţătoare cu care se lupta de câţiva ani. Fusese internată în urmă cu 3 săptămâni în urma apariției unor complicaţii. A plecat în Franţa cu speranţa că se va întoarce cu bine acasă.  Din nefericire, starea ei s-a deteriorat mult, iar medici nu au mai putut face nimic.

Rudele povestesc că în noaptea de sâmbătă spre duminică, Silvia Bilous a vorbit cu soţul său, de ceea ce va urma. I-a spus acestuia că după moarte doreşte să fie depusă la Biserica Brătienilor, la Ştefăneşti, acolo unde obişnuia să se roage. Silvia Bilous era o fire sensibilă şi cu frică de Dumnezeu. Se ducea deseori la slujba Sfintei Liturghii, se spovedea şi se împărtăşea.

Avea un preot duhovnic, acolo, la Biserica Brătienilor, povestea creatoare de modă, Gina Bilous, soacra acesteia tocmai de aceea a dorit ca ultimul ei drum să fie în locul pe care îl iubea atât de mult.  De asemenea, şi-a dorit să fie înmormântată în cimitirul de la intrarea în Ştefăneşti, în apropiere de pasarelă. La câteva ore după ce a vorbit cu soțul ei, şi-a dat ultima suflare. A murit duminică, în jurul orei 7.00.

In the European and American markets, to if you want to buy best fake rolex I recommend it to you – www.upscalerolex.com

„ Dumnezeu îi ia la El pe cei buni. Silvia avea un suflet curat, era caldă, sufletistă şi nu supăra pe nimeni niciodată”, spunea Gina Bilous, plângând amarnic. După moartea cunoscutei doctorițe, sute de mesaje au fost trimise de cei care au cunoscut-o şi au apreciat-o. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Silviei Bilous va fi depus joi, după ora 10,00, la Mănăstirea Brătienilor. Slujba de înmormântare va avea loc vineri la ora 12.00. Dumnezeu să o odihnească în pace! M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.