Ursul a urcat pe mașină!

0



Fără nicio teamă, un urs a urcat pe o mașină staționată la intrarea în Valea lui Stan, pe Transfăgărășan. Mamiferul cocoțat pe pavilion a fost fotografiat de turiști aflați în trafic. Animalul a provocat avarii mașinii.


O întâmplare care dovedește că urșii nu au au teamă de oameni, a avut loc sâmbătă, pe DN 7C, la km 59, la întrarea pe traseul către Valea lui Stan. Un autovehicul în care nu se afla nimeni, parcat la întrarea pe Valea lui Stan, în Munţii Făgăraş, a fost avariat de un urs, care s-a urcat pe maşină  Un turist a fotografiat animalul cocoţat pe pavilion şi a alertat jandarmii.

Un echipaj aflat în patrulare s-a deplasat la locul indicat. Când au ajuns jandarmii la maşină, animalul coborâse, fiind lângă autoturism.  “A fost alungat în pădure, dar este unul din cei care stau permanent la şosea.

La semnalele acustice acesta a fugit în pădure”, precizează IJJ Argeş.  Nu e prima dată când animalele sunt întoarse astfel în pădure. Jandarmii argeșeni spun că mamiferele s-au învățat cu mașinile de intervenție ale IJJ Argeș și cum sunt pornite semnalele, se retrag în pădure. Revin la scurt timp, și așteaptă să fie hrăniți de turiști. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.