Andrei Prepeliță: ”Nu pot să termin azi cu fotbalul și să am Licența Pro!”

0



FC Argeş a reuşit să obţină prima victorie din noul sezon, după ce a trecut duminică seară, în deplasare, de Sepsi. Piteștenii s-au impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Cristi Dumitru şi Grigore Turda.


Tehnicianul echipei din Trivale a ținut să-și felicite jucătorii pentru atitudinea și determinarea avută în acest meci, dar a trimis și câteva săgeți spre Școala de Antrenori a FRF: ”Mă bucur că băieţii au înţeles, aveau nevoie de un rezultat bun, presiune s-a văzut pe începutul meciului, presiunea punctelor pe care nu le aveam în clasament. Este o problemă, mi s-a pus aşa, să zic căluşul în gură, am primit o citaţie din partea SFA, Şcoala Federală de Antrenori.

M-am prezentat la Bucureşti, nu înţeleg, se pare că şi-au luat licenţele unii şi acum pe noi ne lasă deoparte. Să ne ajute, pentru că nu pot să termin astăzi cu fotbalul şi să am licenţa Pro, o iau pas cu pas, să îmi dea şi mie o licenţă cumulată dacă vor să mă ajute, pentru că am jucat şi eu nişte meciuri şi pe la echipa naţională şi în cupele europene, câteva sute prin Liga 1, deci nu cred că e normal.

Astăzi, după ce am fost la Bucureşti, a venit arbitrul la mine şi mi-a spus că dacă voi da indicaţii, mă va trimite în tribună, deci era clar că ceva s-a întâmplat. Dacă eu sunt problema fotbalului românesc, asta este. Nu m-am manisfestat într-un mod urât pe bancă sau să creez probleme, ba din contră, am încercat să fiu… am stat pe bancă, dar astăzi nu mi s-a permis nici măcar să mă ridic să spun ceva baieţilor”, a spus Andrei Prepeliţă la finalul partidei. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.