Patru răniţi şi trei vehicule lovite!

0

  • La Vlădeşti



Un accident, în care au fost implicate trei autoturisme și au rezultat patru victime, a avut loc duminică seara, în comuna Vlădești. O șoferiță, în vârstă de 64 de ani, care a ieșit de pe un drum lateral a fost izbită, cu putere, de un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, care circula pe drumul cu prioritate. A fost proiectată într-o mașină staționată și a ajuns în șanț. În timpul coliziunii în lanț, au fost loviți trei pietoni.


Accidentul a avut loc în comuna Vlădești, cercetările fiind efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung. Oamenii legii au stabilit că Liliana P., de 64 de ani, din comuna Bălilești, conducea un Ford pe strada Școlii din Vlădești.

Ajunsă la intersecția cu DJ 732, șoferița a ieșit ceva mai mult în afară, spune ea, ca să se poată asigura. Nu a apucat să o facă! Pe drumul cu prioritate a venit un Renault condus de Nicolae J., de 20 de ani, din comuna Vlădești care mergea dinspre Aninoasa către Stâlpeni. Acesta a lovit cu putere mare Fordul, proiectându-l în șant, lovind un autoturism staționat și trei persoane, pietoni, care se aflau pe acostamentul drumului.  Tânărul este posesor de permis de conducere de mai puțin de un an și potrivit declarațiilor martorilor, avea viteză mare.

Trei pietoni şi o pasageră, la spital

În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că vina îi aparține șoferiței care, potrivit regulilor rutiere, a ieșit de pe drumul lateral fără să acorde prioritate. Chiar dacă conducătoarea auto este responsabilă de producerea accidentului, o parte din vină o are și tânărul începător care avea viteză mult prea mare în localitate.

Dacă ar fi mers încet, ar fi putut evita impactul, spun oamenii legii.  În urma accidentului, au fost răniţi trei pietoni:  Petruța S., de 54 de ani, care a suferit o fractură la un picior, Dumitru B., de 51 de ani şi Clara P., de 43 de ani, ambii cu contuzii. A fost rănită şi o adolescentă, în vârstă de 17 ani, pasageră în maşina condusă de Nicolae J.  Toţi cei patru au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.