USR Plus nu suţine PNDL 3

0

  • Simona Bucura Oprescu PSD Argeş



Un anunț făcut recent de USR Plus, referitor la Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 3), a strânit nemulțumire în rândul parlamentarilor PSD de Argeș. Deputatul Simona Bucura Oprescu spune că blocarea acestui program va fi în defavoarea localităților din România care, prin sumele primite, reușeau să implementeze proiecte de interes local.


„Disensiunile din cadrul coaliției de guvernare nu ar trebui să afecteze dezvoltarea și buna funcționare a comunităților locale! Anunțul tranșant al USR PLUS cum că nu va susține un nou Program Național de Dezvoltare https://www.facebook.com/hashtag/dezvoltare?__eep__=6&__cft__%5b0%5d=AZVeu7ZmTmKnPZXly-1NsjrdQSw-2LYPQWBWs8 PCGAhRZTwJfbi9xaOWGObif1NY4KUbxZvprHAQLV6SffD7NBjyocEGn_qjsxPG6ep6UznVpgFXoOKn5WPuVvD17zW0Vf0jK04DStpWKHIHbdaaKWV&__tn__=*NK-R Locală (PNDL 3), în condițiile în care multe dintre comunele și orașele României abia au fonduri pentru funcționare, darămite pentru investitții publice majore, este de-a dreptul cinic!

Își pun cei de la USR PLUS speranța în Fata Morgana care s-a dovedit până acum Planul Național de Redresare și Reziliență din care ar fi urmat să vină fonduri europene în România? Nu, pentru că documentul nici nu este aprobat de către Comisia Europeană.

Asistăm, de fapt, la mesaje de tip politicianist, sloganuri care s-au dovedit până acum a fi vorbe goale. PNDL este un program de succes inițiat de PSD care a dat șansa multor localități din România să investească în rețele de apă, de canalizare pluvială și menajeră, în stații de epurare, în creșe și școli, în reabilitări de drumuri etc. România nu își permite mofturile unor politicieni care până acum au dovedit că nu știu, nu pot sau nu vor să guverneze în interesul țării și al cetățenilor ei!”, a delcarat Simona Bucura Oprescu. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.