Prima victorie din noul sezon!

0

  • Sepsi OSK – FC Argeș 0-2(0-1) Au marcat: Dumitru(min.36), Turda(min.63)



FC Argeș a obținut prima victorie din acest sezon competițional după ce s-a impus cu 2-0 în confruntarea de duminică seară, din deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În urma acestui succes, FC Argeș a urcat pe locul 12 în clasament, cu cele 4 puncte, acumulate în 5 etape.


Alb-violeții au făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic, iar dacă erau mai atenți la finalizare, se puteau impune la o diferență mult mai mare pe tabelă. Piteștenii au deschis scorul în minutul 36 prin Cristi Dumitru care a reluat din câțiva metri o minge centrată de pe partea stângă. Replica covăsnenilor a venit prin Golofca, însă șutul acestuia nu a nimerit spațiul porții lui Greab.

După pauză, alb-violeții au mai marcat încă o dată prin fundașul Grigore Turda care l-a învins pe portarul gazdelor cu o lovitură de cap. Sepsi au avut două șanse importante de a înscrie până la final, prin Chunchukov și Bojic, dar aceștia nu l-au putut învinge pe Greab. Piteștenii se pregătesc acum de duelul cu CFR Cluj, campioana României, partidă programată sâmbătă, 21 august, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:
Sepsi: Niczuly – Dumitrescu (Ispas 46’), Mitrea (cpt), Ninaj, Hugo Sousa (Dimitrov 46’) – Vaşvari, Fofana (Achahbar 46’), Eder Gonzalez – Ashkovski (Bojic 63’), Chunchukov, Golofca (Aganovic 70’).
Rezerve neutilizate: Began – Tincu, Ştefănescu, Tamas. Antrenor: Leo Grozavu.
FC Argeş: Greab – De Jonghe, Joao Miguel, Turda, Tofan (Diogo Viana 68’) – I. Şerban (Piţian 73’), Meza Colli (cpt) – Dumitraşcu, C. Tănase (Lupeta 82’), Dumitru (Işfan 82’) – Said (Honciu 73’).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Muşat, Teles, Palic. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Stadion Municipal Sfântu Gheorghe Spectatori 3.000
Cartonașe galbene: Fofana / De Jonghe, Tofan, Meza Colli, Șerban,.
Arbitri: Radu Petrescu, Mircea Grigoriu, Mihai Marica
Observatori: Dan Potocianu, Andrei Ioniță

Cum s-au marcat golurile:
min.36: 0-1! Cristi Dumitru primește o centrare de pe partea stângă, preia și șutează din câțiva metri, direct în plasa porții lui Niczuly.
min.63: 0-2! Grigore Turda înscrie cu o lovitură de cap, după o centrare din corner a lui Cristi Tănase. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.