Au început lucrările pentru o nouă parcare!

0



Municipalitatea a început amenajarea unei parcări pe strada Profesor Nicolae Bănescu din Trivale. Acest lucru a fost posibil după ce locatarii și-au dezafectat cele 12 garaje amplasate fără forme legale pe acel spațiu.


În urma lucrărilor de reamenajare se vor obține un număr dublu de locuri de parcare. După ce au fost notificați în 4 august, proprietarii garajelor vechi, care nu au contracte și nu plătesc impozite la administrația locală de peste 20 de ani, au fost așteptați să le îndepărteze de pe spațiul comun până la 1 septembrie. Municipalitatea a promis sprijin logistic celor care îl solicită, în cazul în care nu au posibilitatea de a muta diverse obiecte personale din fostele garaje. După 1 septembrie 2021, garajele neridicate urmau să fie demolate de municipalitate și să reînceapă reconstrucția zonei pentru a fi transformată în parcare publică – 22 de noi locuri, într-o zonă verde, reamenajată!.

Cu 2 zile înainte de termenul limită, localnicii au eliberat zona de garaje improvizate. La prima oră, oamenii și utilajele de la ADP, Salpitflor și Salubritate au început lucrările de reamenjare a zonei. M.Duinea


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.