Trei maşini distruse de foc!

0



Ieri, pompierii piteşteni au intervenit la trei incendii de maşini. În toate au fost înregistrate pagube importante dar din fericire, nu au fost victime. Cauzele producerii incendiilor sunt diferite.
Primul incendiu a fost semnalat pe Autostrada Bucureşti—Piteşti, la Oarja, acolo unde un tir a luat foc în timpul mersului. Pompierii de la Detaşamentul Bradu au mers la faţa locului cu două autospeciale de stins incendii. Au ars două anvelope pe partea stângă a semiremorcii și o parte din caroseria acesteia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de frecarea saboţilor, după cum au precizat reprezentanţii ISU Argeş.
O maşină care mergea prin în pădurea Bușaga la Curtea de Argeș, a luat foc şi a ars complet. În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, autoturismul ardea în totalitate. În urma cercetărilor de la faţa locului, pompierii au stabilit că, cel mai probabil, autoturismul a luat foc după ce a curs benzină pe motor.

Cea de a trei maşină a luat foc la Mărăcineni. Este vorba despre o autoutilitară încărcată cu materiale textile. Incendiul s a manifestat la compartimentul motor. A ars izolaţia cablurilor electrice.
Este posibil ca incendiul să fi fost provocat de un scurtcircuit electric de la un cablu electric neizolat corespunzător. M.S.