Naționala feminină de handbal va juca la Mioveni

0
0



Sala Sporturilor din Mioveni va fi ianugurată cu ocazia unui meci din Liga Florilor, dintre CS Dacia Mioveni și HC Zalău, care va avea loc pe 25 septembrie la ora 12:00.


Însă un alt eveniment importat va urma acestei inaugurări și anume un meci oficial al echipei naționale de handbal feminine. Este vorba de partida din preliminariile Campionatului European, cu Insulele Feroe, care este programată pe 6 octombrie. Pentru a pregăti acest meci, Cristina Neagu & Co vor veni și vor face și un cantonament la Mioveni de pe 2 octombrie, până pe 9 octombrie, atunci când se va pleca în Austria pentru următorul meci de calificare.
Echipa națională a României de handbal fete face parte din grupa a doua de calificare la EURO, alături de Danemarca, Insulele Feroe și Austria. Partida de la Mioveni, este prima din acuala campanie de calificare la acest turneu final și se va juca de la ora 18:30.Următorul meci al Naționalei, este pe 10 octombrie, ora 19:10 în Austria. Apoi, pe 2 martie 2022, România va juca cu Danemarca, acasă, iar pe 5 martie cu danezele, în deplasare. Pe 20 aprilie va urma meciul din Insuelele Feroe, pentru ca această campanie de calificare să se încheie pe 23 aprilie, acasă, cu meciul contra Austriei. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.