Spectacole de teatru la Centrul Multifuncțional Pitești

0
0



Primăria Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, în colaborare cu Teatrul „Vasilache” din București, o nouă zi dedicată iubitorilor de teatru, în acest weekend, la Centrul Multifuncțional, în Sala Simfonia a Filarmonicii Pitești.


Astfel, sâmbătă, 18 septembrie, vor fi susținute două piese de teatru, destinate unor categorii diferite de public:
• Prima reprezentație, adresată copiilor cu vârste între 3 și 12 ani, este un spectacol de teatru pentru copii denumit „Aventurile lui Apolodor”, piesa fiind programată de la ora 11:00, cu o durată de 60 de minute.
Distribuția este asigurată de Sabina Mitrea, Virginia Vasilache, Alex Floroiu și Alex Robu, iar scenariul, regia, compoziția muzicală și versurile aparțin Virginiei Vasilache, după o poveste de Gellu Naum.
Povestea „Aventurile lui Apolodor” le vorbește copiilor despre prietenie, despre dorul de casă și familie, despre respectul și aprecierea celor apropiați. Pe ritmuri de jazz, disco și rap, Miniricii vă invită în aventura lor minunată plină de surprize!
În cadrul spectacolului, accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.
• A doua reprezentație a zilei de sâmbătă, de la ora 19:00, în aceeași Sală Simfonia, este piesa de teatru „Doctor Asimptomatic”, adaptare după celebra comedie „Doctor fără voie” a lui Molière, cu Vlad Bînzoiu, Marina Fluerașu, Sabina Mitrea, Robert Poiană, Răzvan Răduță, Alex Robu, Virginia Vasilache.

Prețul unui bilet, în cadrul acestui spectacol, este de 35 lei, biletele fiind puse în vânzare la casieria Filarmonicii Pitești, din data de 10 septembrie, disponibile însă și pe www.iabilet.ro. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.