Cu CSM Galați, în Cupa României

0



Baschet

Echipa de baschet masculin a Piteștiului va începe peste câteva zile noul sezon competițional. FC Argeș Basketball va întâlni sâmbătă, de la ora 19, la Sala Sporturilor Trivale, pe CSM Galați în manșa tur din primul tur al Cupei României. Returul este programat luni, 27 septembrie, tot la Pitești.

Atletism
Denisa Dragomir, campioană națională
Atleta Denisa Dragomir, sportivă legitimată la CSM Piteşti/ FC Argeş, s-a clasat pe locul 1 la CN de alergare montană de la Câmpulung Moldovenesc. Sportiva pregătită de antrenorul Valentin Coroja a câștigat cursa de 35 km, confirmând astfel parcursul bun din acest an.

Lupte
Locul 1 la Memorialul Bălănescu
Acum câteva zile, la Pitești, a avut loc o nouă ediție a Memorialului Emilian Bălănescu la lupte. La ediția din 2021 au fost prezenţi aproximativ 100 de luptători de la 9 cluburi din ţară. S-a concurat la următoarele categorii de vârstă: juniori 3, juniori 4 şi U15. CSM Piteşti s-a clasat primul loc în clasamentul general pe cluburi, urmat de LPS Slatina, CSS Steaua Bucureşti şi CS Dunărea Giurgiu. Secţia de lupte de la CSM Piteşti este coordonată de antrenorii Ovidiu Croitor şi Cătălin Miron. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.