“Dezamăgiți! Ne doream să mergem mai departe!”

0

  • Pelici după meciul de marți



Finalul meciului de Cupă a adus dezamăgire în tabăra galben-verde, mai ales că echipa merita mai mult după aspectul jocului prestart.


”Suntem puţin dezamăgiţi, ne doream să mergem mai departe. A fost un joc frumos, am reuşit să ne ridică la nivelul competiţiei şi să oferim un joc plăcut, cu situaţii de poartă. Totul s-a decis însă la penalty-uri. Oriunde aş fi antrenor, eu voi trata serios această competiţie. Cu Hermannstadt am ajuns în finală din Liga 2. Astăzi, aşa s-a scris istoria acestui joc. Mult succes Rapidului în viitor. Ne doream mult să mergem mai departe, dar nu pot să nu-mi felicit jucătorii pentru modul în care au luptat. Din păcate, atât am putut astăzi. Pentru noi urmează un meci foarte dificil, apoi derby-ul acestui judeţ, unul plin de orgolii. Când am semnat contractul începe presiunea. Suntem toţi conştienţi de asta.

Rezultatele sunt cele care ţin un antrenor. Deocamdată, suntem pe locul 11, dar dacă seria neagră va continua, cel mai la îndemână este să schimbi antrenorul. L-am felicitat pe Mihai Iosif, îl felicit încă o dată pentru tot ceea ce a făcut. Scoateam FCSB tot la poarta asta acum câțiva ani, acum nu am reușit, suntem dezamăgiți. Toată lumea își dorea un parcurs cât mai lung, am jucat o finală cu Hermannstadt de Cupă României când eram în Liga 2. Am vrut să elimin Rapidul, atât am putut azi, așa s-a scris istoria. Acum, obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare. Când ne ducem în jos, se poate discuta despre schimbarea antrenorului, acum suntem pe locul 11. Rezultatele sunt cele care țin un antrenor, dar în acest moment suntem în Liga 1. Ne doream mult să mergem mai departe în Cupa României. Îmi felicit jucătorii, din păcate atât am putut. Acum ne rămâne campionatul” a declarat la finalul partidei antrenorul Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.