Aproape de play-off după 7 etape fără înfrângere!

0
0

  • FC Voluntari – FC Argeș 0-2(0-0) Au marcat: Dumitrașcu(min.65), Palic(min.80)



FC Argeș a urcat pe locul 7 al clasamentului după ce s-a impus cu 2-0 în confruntarea de sâmbătă după-amiază, din deplasare, cu FC Voluntari, revelația campionatului, echipă care ocupa locul 4 înaintea acestui duel, cu cele 24 de puncte, acumulate în 12 etape.


Ilfovenii au început în forță partida și au ratat trei ocazii mari prin Ion Gheorghe şi Marcelo Lopes. Replica argeșenilor a fost dată de Işfan care nu a reușit să-l învingă pe portarul Mihai Popa. După revenirea de la cabine, cuplul de antrenori Prepeliță-Ianovschi a făcut două mutări inspirate care aveau să decidă meciul. Mai întâi l-a introdus în teren pe Dumitraşcu care a marcat la câteva minute după ce a fost introdus pe teren, cu un şut plasat, de la marginea careului, fără şanse pentru Popa. Apoi croatul Palic a avut nevoie de doar două minute pe teren pentru a face 2-0, profitând de o degajare greşită a lui Popa, pus în încurcătură de o pasă neglijentă a lui Briceag. Dumitraşcu putea realiza dubla pe finalul partidei, însă șutul său nu a prins cadrul porții. Pentru piteșteni a fost şaptelea meci consecutiv fără înfrângere. În urma acestui succes, argeșenii au o zestre de 21 de puncte, cu unul mai puțin decât Rapid București, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.
Caseta tehnică:
FC Voluntari: Popa – Fl. Achim (min.81 D. Paraschiv), Tamaş (min.84 Tavares), Armaş – C. Costin, Raţă, Meleke, I. Gheorghe, Briceag (min.84 A. Vlad 84) – Nemec (min.70 L. Fulop), Marcelo Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu
Rezerve neutilizate: Rîmniceanu, Andres, Roşu, Golan, Merloi.
FC Argeş: Greab – Tofan (min.85 Boldor), Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Viana (min.57 Dumitraşcu), I. Şerban (min.78 Palic), C. Dumitru – Işfan (min. 85 Muşat). Antrenori; Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi
Rezerve neutilizate: F. Croitoru, Moisie, Piţian, Honciu.
Stadion: Anghel Iordănescu; Spectatori: 500
Cartonașe galbene: Marcelo Lopes, Cosmin Achim, Armaș / Raynov
Arbitru: Marian Barbu / A1: Bogdan Mihai Gheorghe / A2: Laszlo Bucsi
Observatori: Viorel Anghelinei, Vasile Bratu
Cum s-au marcat golurile:
min.65: 0-1! Costin respinge neglijent o minge, iar Dumitraşcu trimite înscrie cu un șut plasat de la marginea careului!.
min. 80: 0-2! Briceag îi pasează portarul Popa care degajează greșit, iar Palic, abia intrat pe teren, trimite în plasă!. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.