Tudor Costescu: „Neatenția din ultimele minute ne-a costat”

0



FC Argeș Basketball a suferit primul eșec stagional în Liga Națională, în fața celor de la CSM Oradea. Ardelenii s-au impus cu 63-60, diferența fiind făcută în ultimele secunde ale partidei.


La finalul partidei de la Oradea, Tudor Costescu, antrenorul FC Argeș Basketball, a tras concluziile care se impun: ”Felicit învingătorii. E o victorie meritată, la finalul unei lupte strânse.
Sunt cu un gust amar, gândindu-mă că puteam face mai multe lucruri în ultimele 2-3 minute în ceea ce privește atenția și concentrarea, pentru anumite faze de apărare și recuperări ofensive pe care le-am lăsat și care ne-au costat foarte tare.
Orice jucător este important pentru noi și, așa cum am gândit echipa la începutul campionatului, a fost benefic să avem roster-ul complet.
Ne-am obișnuit însă, de la început, încercând să compensăm, găsind tot timpul soluții. Jucătorii care prestează în teren fac eforturi mari și încearcă să suplinească lipsa celor accidentați.

Nu știu dacă cu Gajovic, la cum a arătat acest meci, se schimbau lucrurile, dar probabil ar fi fost un plus și ar fi reprezentat un jucător cu experiență în rotație”, a declarat tehnicianul piteștean. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.