150 de pachete, la Mioveni, din campania ”Moș Crăciun vine și le tine!”

0
0
Campania umanitară „Moș Crăciun vine și la tine!” proiect caritabil menit să aducă bucurie în sufletele unor copii din Mioveni mai puţin norocoşi, a ajuns la final. Farmecul Crăciunului și magia sărbătorilor nu puteau fi pe deplin savurate, atâta timp cât știm că, lângă noi, alte suflete sărmane nu se pot bucura de această zi.
Cu ajutorul unora dintre semenii noștri, prin contribuția mai multor firme și oameni de bine din oraș și în acest an am reușit să facem sărbătorile mai frumoase celor care nu au resursele necesare să se bucure de toate beneficiile.
Campania s-a desfășurat în perioada 02 – 20 Decembrie sub coordonarea Centrului Cultural Mioveni și a constat în strângerea de alimente neperisabile, dulciuri, haine și jucării din care au fost realizate aproximativ 150 de pachete. Beneficiarii au fost aleşi pe baza situaţiei oferite de Direcția de Asistenţă Socială din cadrul Primariei Oraşului Mioveni, care a identificat 100 de familii.
Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea acestei campanii: Cofetăria Alpina, Cofetăria Sofia, Cofetaria Sara, Cofetăria Chloe, Cofetăria Maison Alex, SC Divicom General SRL, SC Acva Marin Benefic SRL, Unități de Învățământ, dar și locuitori ai orașului Mioveni.
S. M.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.