Tigaie de vită cu legume crocante

0





Timpi de preparare:
• Timp de gătire: 30 min • Gata în: 30 min
Ingrediente:
• 500 gr. antricot de vita • 3 ardei grași • 3 morcovi • 250 gr. fasole păstăi din conservă • pătrunjel • 2 linguri ulei • sare • piper
Mod de preparare:
Morcovii se taie bastonașe subţiri, iar ardeii în fâșii subţiri.
Carnea se taie, de asemenea, în fâșii fine și, împreună cu ardeii și morcovii, se pune la prăjit în tigaia cu ulei.
Se lasă cât să-și schimbe carnea culoarea uniform și chiar să se prăjească puțin, iar legumele să fie translucide.
Se toarnă 100 ml apă și se lasă pe foc 20 de minute, cu capac.
Se scoate capacul, se pune fasolea trecută prin apă și bine scursă și se lasă pe foc încă 10 minute să scadă sosul.
Se potrivește gustul de sare și piper și se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.