Au terminat returul pe locul 4

0
1

Tenis de masă

În perioada 16-20 februarie, la Bistrița Năsăud, echipa de tenis de masă a clubului FC Argeș a disputat returul Diviziei B al Campionatului Național de seniori. Sportivii piteșteni au înregistrat 4 victorii și 3 înfrângeri. În urma rezultatelor înregistrate la Bistrița, jucătorii alb-violeți au terminat returul pe locul 4. Echipa clubului FC Argeș a fost compusă din Sebastian Pribeagu, Cosmin Corbu, Alexandru Oroșanu, Rareș Dumitru, Rareș Ceaușescu și Radu Tuța. Sportivii de la clubul argeșean sunt pregătiți de antrenorul Claudiu Pribeagu.
Iată rezultatele obținute de piteșteni:
FC Argeș – SCM Dunărea 2020 Giurgiu 1 – 3
FC Argeș – CSM Craiova 0 – 3
FC Argeș – CSS Odorheiu Secuiesc IV 3 – 0
FC Argeș – LTNM Târgu Secuiesc I 2 – 3
FC Argeș – ACS Argex Botoșani 3 – 1
FC Argeș – CS OK Club București II 3 – 1
FC Argeș – CSU Craiova II 3 – 0
Lupte
Adunarea Generală la sediul COSR
Biroul Federal al Federației Române de Lupte convoacă Adunarea Generală Ordinară a FRL pentru data de 24 martie 2022, ora 10.00, în sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român din B-dul Mărăști nr.20A, sector 1, Sala Amfiteatru. Județul nostru va fi reprezentat de cluburile CSM Pitești, LPS Pitești și CSM Muscelul Câmpulung. În cazul neîntrunirii cvorumului, Adunarea Generală Ordinară se reconvoacă pentru ora 11.00, în aceeași locație, când va putea lua decizii indiferent de numărul celor prezenți.
Handbal
CSU Pitești, pe loc de baraj
Echipa de handbal masculin a orașului păstrează șanse de a prinde un loc la barajul de promovare în Liga Zimbrilor după victoria din week-end-ul trecut cu CSM Sighișoara, scor 30-27. În urma acestui succes, CSU Pitești a urcat pe locul 4 al play-off-ului, cu cele 4 puncte, acumulate în trei partide. Următorul joc oficial al handbaliștilor pregătiți de Titel Răduță este programat sâmbătă, în deplasare, cu CSU Galați, ultima clasată. În Liga Zimbrilor promovează direct primele două clasate din play-off, iar următoarele două vor da baraj cu ocupantele locurilor 11 și 12 din primul eșalon. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.