Au murit după petrecere!

0



Trei persoane au fost găsite decedate într-o casă, recent construită, în comuna Bradu. Un bărbat în vârstă de 44 de ani şi două surori, una de 17 ani, cealaltă de 18 ani, tot din Piteşti. Tragedia a fost descoperită de cumnatul bărbatului care a mers la Bradu să vadă ce se întâmplă, îngrijorat fiind că nu-i răspundea la telefon. Înainte de nenorocire în casă a avut loc o petrecere. O parte dintre invitaţi au plecat iar cei trei, rămași, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.


Imobilul îi aparţine unui bărbat plecat în Anglia. Acesta i-a permis prietenului său Tiberius Paul G., de 44 de ani, să locuiască acolo. Casa nu este racordată la reţeaua de gaze iar în interior era amenajată o singură cameră de locuit. Pentru încălzire erau folosit un arzător conectat la butelie. Se spune că, luni seara, Tiberius Paul G. a organizat o petrecere, având mai mulţi invitaţi. Ca să poată asculta muzică, într-o încăpere alăturată celei amenajate, a instalat un generator care funcţiona cu combustibil petrolier. După ce invitaţii au plecat au mai rămas Alexandra C., de 17 ani şi sora ei Florina C de 18 ani. Cele două fete se cunoşteau bine cu Tiberius Paul G. fiind un apropiat al familiei.

Mirosea puternic a gaze

Marţi Tiberius Paul G. a fost sunat de cumnatul lui de mai multe ori şi nu a răspuns. Ruda a mers la Bradu să vadă ce se petrece. De cum a intrat în casă acesta a fost izbit de un miros greu de gaze. Generatorul era oprit, iar la arzător flacăra abia pâlpâia. În cameră, bărbatul era căzut pe podea lângă un scaun, iar fetele era moarte pe canapea. Crezând că sunt doar în stare de inconştienţă şi dacă îi scoate la aer îi poate salva, cumnatul s-a luptat şi l-a dus afară întâi pe Tiberius Paul G şi apoi pe una dintre fete. Din cauza mirosului puternic, cumnatul nu a mai intrat şi după cea de a doua fată, mai ales că între timp şi-a dat seama că sunt morţi şi nu mai pot fi readuşi la viaţă. A sunat la 112 şi a anunţat tragedia.

Fetele şi-au pierdut mama anul trecut

La faţa locului au mers poliţiști şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. „ Am fost solicitaţi pentru trei victime găsite inconştiente într-o cameră în care mirosea intens a gaz. Din păcate erau deja decedate, prezentând lividităţi cadaverice şi rigiditate. Din păcate, noi am sosit prea târziu şi nu le-am mai putut ajuta cu nimic, decât să contatăm decesul”, a declarat ulterior medicul Rodica Barbu Maximilian. În timpul cercetărilor făcute la faţa locului de poliţişti de investigaţii criminale de la Poliția Municipiului Piteşti, au fost descoperite sticle de whisky şi suc din care cei prezenţi au consumat în timpul petrecerii. Casa avea geamuri din termopan închise ermetic. Se bănuieşte că cei trei au decedat din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon, cel mai probabil luni seara sau în cursul nopţii de luni spre marţi fiind găsiţi abia marţi în jurul orei 17,00, la multe ore după ce au murit. Tinerele decedate au trecut printr-o tragedie fără margini în noiembrie, anul trecut, când şi-au pierdut mama. Acum, mamă şi fiice se vor întâlni în cer!

Mesaje de condoleanţe

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru a se stabili cu certitudine cauza morţii. La autopsia ce va fi efectuată în această dimineaţă, vor participa şi ofiţeri din cadrul BIC care s-au ocupat de cercetări. Având în vedere suspiciunea de intoxicaţie, la autopsie va fi măsurată concentraţia de monoxid în sânge. Imediat după moartea celor trei, prietenii au postat multe anunţuri de condoleanţe pe reţelele de socializare.
„Mi-ai promis că ne vedem la o cafea şi povestim ce am mai făcut. Dar tu ai plecat Tibi. Unde te-ai grăbit prietene? Sper sa bem cafeaua aia acolo sus când ne vom revedea! Drum lin spre cer şi odihnă veşnică!” a scris o prietenă. „Un om cu un suflet minunat!Dumnezeu să îl ierte! Condoleanţe familiei!” a scris alta. De asemenea o tânără scria pentru cele două surori. “ Dumnezeu să le odihnească în pace !Păcat de ele ca erau tinere” în timp ce alta a transmis „Drum lin fete frumoase…”  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.